Контакт

Канцеларија и советувалиште:

тел. 02 60 92 022

ул. Македонија 5-1/1

1000 Скопје

Психосоцијален клуб и инфолинија:

тел. 02 306 77 13

бул. Митрополит Теодосиј Гологанов 98 – 1/8

комплекс Гранд Престиж

1000 Скопје